De specialisten

Alle betrokken specialisten zijn geschoold in het doen van rapportages. Dat wil zeggen, ofwel CIA geschoold met jarenlange ervaring, ofwel (kandidaat) lid van de Nederlandse Vereniging voor Medisch Specialistische rapportages (NVMSR). Onze specialisten werken volgens de richtlijn 'DE MEDISCH SPECIALISTISCHE RAPPORTAGE BETREFFENDE ORTHOPEDISCHE EXPERTISES' van de Nederlands Orthopedische Vereniging en zijn volledig bevoegd en deskundig om de medische specialistische rapportages te verzorgen.  Zij zijn allen praktiserend medisch specialist met een of meerdere aandachtsgebieden binnen de orthopedische chirurgie. 

Wij kiezen ervoor om ook binnen het gebied van medisch specialistische rapportages, indien mogelijk,  grotendeels bij het eigen subspecialisme te blijven.  Dat betekent dat we op grond van deze specialisatie binnen het vakgebied in sommige gevallen aan de aanvragende partij een andere specialist van ons team  zullen voorstellen. Wij zijn van mening dat de specifieke deskundigheid van elk teamlid zorgt voor een kwalitatief hoogstaand rapport. Indien nodig zullen we in complexe gevallen van elkaars expertise gebruik maken. De keurend specialist blijft daarbij natuurlijk wel de eindverantwoordelijke voor het rapport en de conclusies daarin. 

Wilt u voor dat u uw aanvraag naar ons opstuurt nog een vraag stellen aan één van onze orthopeden dan kunt u dit doen door uw vraag te mailen naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elk van deelnemende specialisten heeft één of meerdere aandachtsgebieden. Voor aandachtsgebieden met bijbehorende specialisten klik Aandachtsgebieden.

De in het OEB deelnemende orthopeden zijn:

Afdrukken E-mail